Empresas de Parquets en Girona (Ciudad)

Contacta con las mejores empresas de parquets de Girona (Ciudad) especializadas en diversos tipos de pavimentos, tarimas y revestimientos en Girona (Ciudad). Pide un presupuesto de parquets para contratar al mejor instalador de parquets en Girona (Ciudad). Este listado muestra 6 empresas en Girona (Ciudad)

Ver más

Girona (Ciudad)

Buscar empresas en...

Todos los servicios
Más profesionales cerca de ti

Encuentra empresas en

Últimos presupuestos enviados a empresas en Girona (Ciudad)

Hola, voldria presupost de polir parquet masis de jatoba, son 22m2. gracies

Presupost per a l'instal.lació de d'uns 130 m2 de paviment del tipus LINOLEUM o SINTASOL. També podem estudiar les seves sugerencies d'altres tipus, sempre que siguin antihumitat.

Necesito presupuesto del sistema mas economico renovar suelo casa vieja. 40 metros. Es de terrazo viejo.gracias

Hola, quisiera un presupuesto para poner moqueta en tres habitciones. Unos 40m aproxidamente. Gracias!

Necesito presupuesto para revestimiento suelo cabina ascensor

necesitamos presupuesto para restaurar unos 25 m2 de parquet-tarima,ruego se ponga en contacto

Bona tarda,Necessitem pressupost de paviment de vinil per a una llar d'infants a Bellcaire d'Empordà, agraïríem es poséssin en contacte amb nosaltres per a concretar els detalls.Atentament,Xavier Puig

Necesito precio de las siguientes partidas, URGENTE. GRACIAS 225m² paviment de linòleum en rotlle classe 23-34-42 segons UNE-EN 548 i de gruix 3,2mm col.locat amb adhesiu acrilic de dispersió aquosa i soldat en calent amb cordó cel.lular di diàmetre 4mm. 225m² recrescuda del suport de paviments de 4cm de gruix, amb morter de ciment 1:4, elaborat a l'obra amb formigonera de 165l.

Necessito un pressupost per polir un parquet d'un pis de 90 m2 (a Girona al carrer Pare Claret). El pis té mobles. Podria ser durant el mes d'agost?

necesito hacer 30 m de piso de una oficina, (sillas con ruedas, posiblilidad de manchas de grasa y aceite ectr.) parece que lo recomendable es linoleum, pero aceptaria cialquier otra cosa, compra del material o compra y instalacion

Bon dia, Començarem reformes properament i necessitem portes i parquets. Us volia preguntar si a part de venda on-line, podem passar per la botiga a veure els productes. Em podrien dir horaris? Moltes gràcies

bona nit volem restaurar uns paviments de tarima de fusta , penso que és roure, i també revestir la resta de paviments de terratzo amb laminar sintètic. Us interessaria? Les obres són a girona capital salutacions

Quiero recubrir una escalera de granito, 48 escalones, en sisal o moqueta. Le agradeceria que me orientase sobre el coste aproximado.

Precio del m2 de la moqueta Gracias

Se m'ha deformat el parquet degut a un problema de dil.latació sense respectar les juntes de dil.latació... Pregaria un tècnic es posés en contacte amb mi per tal de valorar-ne el pressupost de reparació. Moltes gràcies.

presupuesto para colocar parquet